Nyt udstyr – Ny blog

Ny Blog

Velkommen til året 2017, og velkommen til en ny blog. Som optakt til denne blog om stort og småt har jeg erhvervet mig et nyt kamera da hovedindholdet i bloggen vil være billeder. Med mennesker, dyr, natur og arkitektur som omdrejningspunkt.

Når man interesserer sig for fotografi kommer man heller ikke uden om at der vil blive skrevet en del om udstyr.

Nyt Udstyr

I julegave år 2016 fik jeg et brugt Nikon D3 proffessionelt 12.1 Mpx full-frame hus. Det er en sand fornøjelse at tage billeder med en maskine som på den måde er skabt til at tage billeder med. Kameraet er en sand krigsmaskine, det tager 9 billeder pr. sek i Full Frame (FX) format og 11 billeder pr. sek i ASP-C sensor format (DX) det er det format som de fleste kameraer idag opererer med. Fordelen ved at bruge et FX kamera er at det aktive billedområde svarer til det man kender fra f.eks. 35 mm film hvis man er så gammel at man rent faktisk har oplevet film.

Skriv en kommentar